Placeholder

univ. mag. med. vet.

HENRI HAJSTER

Henri Hajster rođen 1968. u Puli gdje završava osnovnu i srednju medicinsku školu. Diplomirao na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na kojem i magistrira te stječe titulu specijaliste za bolesti i uzgoj domaćih mesojeda.

Tijekom 21 godine rada u struci kontinuirano se usavršava i educira na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, raznim europskim sveučilištima, bolnicama za životinje, veterinarskim privatnim praksama u inozemstvu, kongresima i raznim specijalističkim radionicama. Posebne sfere interesa i rada su kirurgija (ortopedija ) i radiologija.

    Tel. 052/500-501, Mob. 098/1801 -999
    Email: info@veterina-hajster.hr


Placeholder

univ. mag. med. vet.

SAMANTA PUH KALANJ


Samanta Puh Kalanj rođena 1986. u Puli. Nakon osnovne škole upisuje srednju medicinsku u Puli, a zatim Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Na petoj godini studija opredijeljuje se za smjer „Kućni ljubimci“. Od strane Veterinarskog fakulteta proglašava se najboljim studentom generacije te diplomira 2011.godine. Iste godine započinje radni odnos u Veterinarskoj ambulanti „ Hajster“.

Područja interesa su joj interna medicina s naglaskom na kardiologiju i dermatologiju, ultrazvučna dijagnostika te rad s egzotičnim vrstama životinja. Kontinuirano se stručno usavršava na domaćim i stranim seminarima.


Placeholder

veterinarski tehničar

NIKOLINA GRUBEŠIĆ


Nikolina Grubešić rođena 1982. u Sisku gdje završava osnovnu ,a srednju veterinarsku školu 2000. , u Petrinji. Od 2008. djelatnica je Veterinarske ambulante „ Hajster“.


Placeholder

veterinarski tehničar

PAOLA PREMATE


Paola Premate rođena 1977. u Puli. Od 2017. zaposlena u Veterinarskoj ambulanti „ Hajster“.


Placeholder

veterinarski tehničar

KAROLINA TRIFKOVIĆ

Karolina Trifković rođena u Sisku 1981. Od 2018 zaposlena u veterinarskoj ambulanti HAJSTER